Ha átszeretnék menni egy másik gimnáziumba?
Ha már úgy, akkor: szeretnék átmenni...
Én azt úgy intéztem, hogy elmentem az iskolába, megérdeklődtem a titkárságon a feltételeket és az szerint cselekedtem. Nem mindegyik iskolának egyformák a követelményei.
Köszönöm észrevettem a hibát és ki is javítottam, de azért kedves hogy te is segítettél:)
Azt tervezem hogy bemegyek, mert amúgy is leadom a jelentkezésemet erre, csak kiváncsi voltam hogy esetleg más gimnáziumban hogy megy az ilyen és nagyjából mire lehet számítani
Egy barátom a II. Rákócziból jelentkezett át év közben a Kölcseybe.
Felhívta az igazgatót, megkérdezte, van-e hely. Volt, úgyhogy bement az igazgatóhoz, aki megnézte a jegyeit. Azt mondta, kell írni matekból egy tesztet. Bement, hétfőn megírta a tesztet, kedden jött a levél, hogy felvették, gyorsan kiiratkozott a II. Rákócziból szerdán, és csütörtökön már a Kölcseyben kezdett reggel :D
De van, ahol nehezebben megy, pl. nincs hely. Ha nincs hely, akkor nincs mit tenni. Ha van, akkor tényleg megnézik a jegyeidet, általában mindig az az első, és utána mondják, hogy kell-e tesztet írni, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!