Mit tehetnék, hogy ne legyek fáradt?
Állandóan fáradt vagyok, és nem tudom magam rendesen kipihenni. Hétfőn osszefoglaltunk, szerdán pedig tz-t írunk 3 tantárgyból. Ma nem igazán tudtam tanulni, mert kirándulni voltunk, most pedig egyáltalán nem fog az agyam. Hétfőn 4kor ertem haza, és persze ott van megint a házi, mire kesz lettem vele este 7ora volt. Vacsoráztam és furodtem, máris 8 lett. 1 tantárgyból tudtam rendesen tanulni, de a másik 2-ből nem igazán. Nem tudom, hogy most mi legyen...egyáltalán nem fog az agyam, de anyám azt mondja állandóan, hogy tanuljak, hogy ne romoljon az átlagom (megértem ot, de o nem érti meg, hogy fáradt vagyok). Hagyjam, hogy kapjak 2 egyest? (Szerintem megtudom irni 2-esre vagy 3-asra) Van valami jo módszer, hogy ne legyek faradt és hogy fogjon az agyam?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!