Ki tanul a Gábor Dénes Főiskolán általános rendszergazdának?
Sziasztok!
Engem az oktatás érdekelne plusz a tantárgyak.Pl. Milyen szinten folyik a matek oktatás? Mit érdemes átnézni mielött elkezdődik a félév? Infós tárgyakból mit várnak már el tudottnak? Matekból mit várnak el? Én itt arra gondolok ,h deriválásra lesz szükség vagy ehhez hasonlókra?Vagy ezt késöbbiekben tanítják?
Ha valaki erre a szakra jár milyenek a tapasztalatai? Gólyatábor milyen szokott lenni? Minden érdekel a suliról, a tárgyakról.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Hello!
A második diplomámat a GDF-en szereztem. Ha valakit konkrét dolog érdekel, akkor szívesen válaszolok. Egyébként matekot 4. szemeszteren keresztül oktatnak és van belőle szigorlat is. Mindent kell tudni, azaz integrálás, deriválás, valószínűségszámítás is van. Külön hallgatsz statisztikát is. Az informatikai képzés nem különbözik más BSc szakoktól. BME, BMF (OE) és saját oktatók oktatnak. Mi 300 indultunk kb. 50-60 embert jutott el a végére és ebből max. 10-12 ember szerezett diplomát a képzési idő végére. Nem igaz, hogy alacsony a színvonal és az sem igaz, hogy rossz a képzés. Tanulni kell, mint minden főiskolán vagy egyetemen. Nagyon jó az új épülete a GDF-nek.
Kérdezzetek!
Lenne kérdésem.
Engem az érdekelne ,hogy első félévben miről van szó matekon? Infóból mi a követelmény? Milyen könyv a kötelező?Vagy jegyzet van? Ha van neked elküldenéd?
Órarendet hol lehet megnézni?
Köszi előre is a választ.
igaz lehet a hír, h gábor déneses diplomát nem fogadnak el szinte sehol...én is hallottam róla:D
ja és mondd meg az "ismerősödnek" hogy ne menjen oda.
Honnan veszed ,h egy ótvar hely? Te ott diplomáztál? Jártál te egyáltalán egyetemre vagy csak hallottad,hogy egy ótvar hely?
Olyantól szeretnék választ kapni a kérdésemre aki ott tanul és van rálátása az iskolára.Mert szerintem csak arról az iskoláról alkothatsz tényleges véleményt ahova jártál.
Szerintem ilyet nem tehetnek meg ,hogy GDF-est nem vesznek fel egy állásra,mert ,ha valahol ezt konkrétan kiírják akkor azokat fel lehet jelenteni.(nem mintha valami eredmény is származna abból)
Ezt a hülyeséget, tipikus pékdája amikor valaki benyal egy hoaxot, aztán elkezdi minden birka ugyanazt skandálni éveken át!
A GDF a Microsoft Magyarországgal működik karöltve, és a gyakorlataik az Info parkban vannak a műegyetem mellett...
Én Mérnök informatikusira fogok menni szeptembertől.
Sztem amit érdemes átnézi matekból, az az integrálás, deriválás, differenciálszámítás, mátrixok, és függvények.
Első félévre ez talán elég lesz, egyébként meg folyamatosan változnak a dolgok, egy felsőoktatásban sem tanítják éveken át ugyanazt, ez nem középiskola.
Azt tudom még, hogy második évtől beindul a kőkemény statisztika, egyik ismerős már elvégezte a szakot.
Nem győzőtt különtanárhoz járni matekból, hogy tudja tartani a lépést!!
Marhaság ez a GDF es diplomával nem vesznek fel dolog! A Microsoft kapásból biztosít gyakorlati helyet minden GDF esnek, és a gyakornoki programot is elvégzők állásajánlatokat is kapnak!
És azért ez mégiscsak a Microsoft, nem valami nevenincs sufniprogramozó Bt..
Az vegye csak fela nem Gdf eseket, a Microsoftnak jó lesz az aki a Gdf en végzett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!