Ha egy keresztény suli szóbelijén azt mondtam h ateista vagyok akkor felvesznek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 17:41
11/14 anonim válasza:
Helyesen gondolkodsz, ne dőlj be a hülyeségeknek. Ha egy idióta azt mondja az interneten, hogy bizonyíts be valamit, nem kell vele foglalkozni. És amúgy én se mennék a helyedben vallásos iskolába, ha nem muszáj.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem vettek fel, de felvettek egy jó szakgimibe.
2018. ápr. 27. 20:16
13/14 anonim válasza:
Örülj neki. Rosszul érezted volna magad.
14/14 anonim válasza:
Miért akar ilyen suliba járni?
Mert sokkal több állami és egyéb támogatást kapnak, mint a nem egyháziak. Jobb tanárokat tudnak megfizetni, illetve az eszközeik is jobbak. Bármennyire is szomorú ez.
Kedves kérdező:
Nem hiszem, hogy felvennének. De az anyukád miatt ne is akarj oda járni.
Régen én is hasonló helyzetben voltam. Egy kis faluból elég szűkösek voltak a lehetőségeim. Konkrétan volt 15 percnyi buszútra egy református és 45 percnyire egy kissebb állami gimi. Inkább szenvedtem a bejárással, de megérte, mert talán 11.-es lehettem, amikor a református gimiben valamilyen ellenőrzést tartottak és több diáknál is drogokat meg alkoholt találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!