Ha egy keresztény suli szóbelijén azt mondtam h ateista vagyok akkor felvesznek?
B A S E D
Szerintem lehet, hogy felvesznek, de sztem jelentősen csökkentek az esélyeid. Majd azért megírhatnád ide, hogy felvettek-e, nagyon kíváncsi lennék rá.
#4 oké majd megírom :D
#5 nem én akarok oda járni csak anya mondta mert az elvileg jó suli...
Ha ez befolyásolja a felvételi esélyeidet azt fel kell tüntessék a felvételi tájékoztatóban.
Feltételezem középiskoláról van szó, mert felsőoktatásban központi a rendszer és ott nincs semmilyen pontértéke a valláshoz való viszonyodnak.
Szóval nem is kérdezhetnék meg, ha ez nincs egyértelműen a felvételi feltételek között sorolva. Az pedig nyilvános kell legyen, vagy kaptál róla tájékoztatót.
#8 ha ennyire szeretne minket mint ahogy mondják akkor nem lenne ennyi betegség és halál :D
meg ez a ,,vagy hiszel bennem és imádsz akkor a mennybe jutsz, amúgy az idők végezetéig a pokolban fogsz égni" logika... no comment.
Meg am is amikor ezt a vallást ,,kitalálták" akkor az emberek eléggé primitívek voltak és ilyenekkel mint a 10 parancsolat lehetett őket kordában tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!