Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Másnak is őrjöng az apja, ha...

Másnak is őrjöng az apja, ha nem megy betegen?

Figyelt kérdés

Tavaly kihagytam egy hetet, mert nagyon rosszul voltam és szószerint meg is ölt volna érte. Utána 3 hétre megint beteg lettem, akkor meg sem engedte, hogy maradjak, hanem hullabetegen bevitt kocsival.

Most héten megint beteg voltam, ez a torokfájás, láz, hasmenés vírus. Ki sem mertem szólni, hogy maradnék... Illetve igen, de ugyanúgy felkelltet hajnali 5-kor.

2018. ápr. 9. 06:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég szemét apád van, hogy még hasmenéssel is menned kell... Hány éves vagy?
2018. ápr. 9. 06:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az az egyetemista, aki képtelen nemet mondani az apjának, ugye? Javasolnám az albérletet, levelező képzést és munkavállalást. Hozzá segítene ahhoz, hogy végre ne csak papíron legyél felnőtt.
2018. ápr. 9. 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
hát azt felvethetnéd neki hogy ezzel másokat fertőzöl szóval ez igy kb az ő hibája ha más is beteg lesz :D
2018. ápr. 9. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerinted érdekli az ilyenek?

Az a lényeg, hogy egy órát se hiányozzál, nem érdekli.

2018. ápr. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!