Titeket egyetemen beküldnek betegen?
Figyelt kérdés
Mert, hogy le fogsz maradni hogy pótolod be stb.
Fel kellett volna öltözni, nem is vagy beteg stb.
2017. nov. 16. 21:01
1/3 anonim válasza:
Kik? A szüleim? Nem. Bár igaz, legtöbbször magamtól is bemegyek betegen, de van egy határ. Ha nagyon gyenge, lázas, hasmenéses vagyok, akkor nincs értelme. Hőemelkedéssel, orrfolyással bemegyek.
2/3 anonim válasza:
Nálunk már gimiben is úgy ment, hogy ha pl temazárót írtunk és nem volt időm készülni akkor szóltam anyumnak, hogy írjon ki. Egyetemen meg kb azt sem tudja, hogy mikor vannak óráim mert össze-vissza járok be.
3/3 anonim válasza:
Én a szüleimmel lakom még, albérletet nem tudnék fenntartani, de így se szólnak bele ennyire az életembe... Én rendelkezem a dolgaim felett, én döntöm el, megyek-e órára, ők azt se tudják, pontosan hogy néz ki az órarendem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!