Hogyan tegyem túl magam azon, hogy betegen rossz jegyet kaptam a zh-ra?
Nézd, volt, hogy betegség miatt 3 zh-ról lemaradtam, és a pótzh-k 24 órán belül voltak. Egyet tudtam rendesen megírni, egyből épp úgy, ahogy te, 3-ra rontottam az 5-ösöm, egyből meg megvágtak, így újra fel kellett vennem a tárgyat (szerencsére nem épült rá semmi).
Akkor persze bosszantott, a rontás is, meg főleg a tárgyújrafelvétel, de utólag már egyáltalán nem számít.
Szóval ha átmész, akkor ne emészd magad! Az ilyesmi benne van a pakliban.
Hétfő óta rosszul vagyok, kb. hálni jár belèm a lélek, de a szüleim megöltek volna, ha nem megyek.
Azt mondták nem mehetek haza, ha nincs meg a gyakjegy. Mert így azt hitték, hog a gyakjegyem egyes lesz. Meg mondta anya, hogyha a nevemet írom rá, akkor is menjek be. Apa vitt be kocsival, de sírtam neki már ott is, hogy nagyon rosszul vagyok, nem tudok menni, de nem hatotta meg. :( Azt hitték azért csinálom, mert lógni akarok.
12 óra tanulastol ne várj csodát
Miért nem kezdtel el hamarabb tanulni? Ja mert lusta voltál...
Az ilyen esetek miatt kell előre készülni
Ez egy nyelvi óra volt, arra nem szokás sokat készülni és folyamatosan tanultunk év közben is.
De amúgy miért tesznek velem ilyen csúnyán a szüleim, ha nem tehetek róla, hogy beteg vagyok. Tegnap a buszra sem tudtam felülni olyan rosszul voltam és mégis bántanak. Nagyon megvisel, hogy azt hiszik szimulálok.
Voltam orvosnl írt gyógyszert, remélem jobban leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!