2/9 Ákos510 válasza:
(szinmu)
elte jog
szeged jog
szeged nemtan
elte nemtan
elte tanari tori-foldrjaz
3/9 anonim válasza:
Kémia alapszak és vegyészmérnöki. Még nem tudom, melyiket választom.
4/9 anonim válasza:
Csecsemő- és kisgyermeknevelő szak, ELTE.
6/9 A kérdező kommentje:
Korotok?
Én 22< és félek hátrány ér emiatt
2018. ápr. 4. 19:29
7/9 anonim válasza:
Hármas vagyok. 26 leszek addigra, mire elkezdem. De egyszer meg kell valósítani az álmokat, és most pont van rá lehetőségem.
8/9 Ákos510 válasza:
masodik vagyok. En oktoberben leszek 20. Amugy szerintem nyugi: a keresztanyumnak 3 diplomaja van,az utolsot mar 30+ ban szerezte. nem erdekelt senkit, szerettek es dolgozott is mellette. Raadasul nagyon sok helyen ulnek idosebbek. Kinezni nem fognak, sot egyik kollegamnak van egy 45 eves csoporttarsa is es imadjak. szoval nem para :)
9/9 anonim válasza:
4-es vagyok. Idén lettem 20,most fogok érettségizni. 23 leszek, mire befejezem, egyáltalán nem hátrány, amúgy sem tudsz mit kezdeni vele. Az a lényeg, hogy tudod, mit szeretnél tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!