Van itt valaki, aki most vagy jövőre fog érettségizni és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre jelentkezett/szeretne jelentkezni?
Én is idén érettségizek. Én a katasztrófavédelmi műveleti szakirányt néztem ki elsősorban. Töriből fogok én is emeltezni, meg magyarból egy jó középszintűt szeretnék. Fizikaira készülök én is. Azonban félek az orvosi részétől egy kicsit, hogy valami hülyeségen kiselejteznek.
De legyen úgy ahogy elterveztük, vegyenek fel minket és évfolyamtársak vagy csoporttársak leszünk. :)
Amúgy én is vidéki vagyok de nem lakok olyan messze Pesttől. Így koleszbe engem nem hiszem hogy bevesznek, úgyhogy marad az albérlet
sziasztok,nektek van nyelvvizsgátok???
mert most minden szakhoz kell :((((
Én is láttam hogy nappali képzéshez nyelvvizsga kell :/
Hát nem örülök de februárba megyek németből. Alapból kéne egy nyelvvizsga mert nem kevés többletpont pláne hogy már kötelező is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!