Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol érdemes jogásznak tanulni?

Hol érdemes jogásznak tanulni?

Figyelt kérdés

Néztem az idei HVG-rangsort (tudom, hogy valamennyire elfogult):

[link]

Itt pl oktatói kiválóságban a Miskolci Egyetem vezet, amin meglepődtem. Azt hallottam, hogy pl az orvosi egyetemekkel ellentétben a jogi karok közt elég nagy különbségek vannak. Mi a véleményetek, tapasztalatotok?

Melyiket javasoljátok/nem ajánljátok és miért?

Olyat is hallottam, hogy egyes jogi egyetemeken szigorlatok sincsenek például.

2018. ápr. 1. 12:43
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Az utolsó válaszolónak üzenem: lehet, hogy felvettek volna jogra, lehet, hogy el is végezted volna, nem az én tisztem ismeretlenül megítélni a képességeidet. Lehet, hogy orvosira jársz, lehet, hogy már végeztél summa cum laude diplomával a kezedben, érdektelen. A lényeg, hogy megnyilvánulásod alapján látszik, hogy közöd nincs a joghoz, illetve az méginkább, hogy egy rettentően frusztrált ember lehetsz. Javaslom, engedd el ezt a dolgot, végy pár mély lélegzetet, mikor esetleg az orvosi szakokat máshoz hasonlítják, és állj tovább úgy, ahogy egy valóban intelligens ember tenné!

Üdv.: egy joghallgató

2018. jún. 7. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:
32%
10-eske amikor majd egy nap véletlenül fáradtan elütsz egy gyalogost vagy bármilyen bajba kerülsz akkor is ekkora legyen az arcod mert közted és a börtön közt csak a "mezei kamudoktor lesz"
2018. jún. 8. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!