Hol érdemes jogásznak tanulni?
Néztem az idei HVG-rangsort (tudom, hogy valamennyire elfogult):
Itt pl oktatói kiválóságban a Miskolci Egyetem vezet, amin meglepődtem. Azt hallottam, hogy pl az orvosi egyetemekkel ellentétben a jogi karok közt elég nagy különbségek vannak. Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Melyiket javasoljátok/nem ajánljátok és miért?
Olyat is hallottam, hogy egyes jogi egyetemeken szigorlatok sincsenek például.
Az utolsó válaszolónak üzenem: lehet, hogy felvettek volna jogra, lehet, hogy el is végezted volna, nem az én tisztem ismeretlenül megítélni a képességeidet. Lehet, hogy orvosira jársz, lehet, hogy már végeztél summa cum laude diplomával a kezedben, érdektelen. A lényeg, hogy megnyilvánulásod alapján látszik, hogy közöd nincs a joghoz, illetve az méginkább, hogy egy rettentően frusztrált ember lehetsz. Javaslom, engedd el ezt a dolgot, végy pár mély lélegzetet, mikor esetleg az orvosi szakokat máshoz hasonlítják, és állj tovább úgy, ahogy egy valóban intelligens ember tenné!
Üdv.: egy joghallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!