Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jövőre érettségizek, szerintet...

Jövőre érettségizek, szerintetek megtudom valósítani?

Figyelt kérdés

Eddig sose buktam évvégén,de voltak ketteseim és nem voltam sose kitünő tanuló.De szeretném a jövő évet úgy befejezni hogy csak négyes és ötös legyen és az érettségi is ugyanilyen.Szóbelik legrosszabb négyes az összes amit a szóbelin kijavítok ötösre talán.

Szóval akarattal és sok tanulással ez lehetséges ?

Eszem az van hozzá és a nyelvérzékem is jó a tanárok szerint.(nem idegen nyelvre gondolok)

2010. jún. 10. 22:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

jól van na nyugi már .. két éves anyag és ennyi..

amúgy köszönöm a válaszokat de nem kéne így nekem esni..

2010. jún. 10. 23:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem neked szól ez, csak ha nem veszed fel a tempót akkor semmi sem lesz a kitűzött céljaidból..
2010. jún. 10. 23:09
 13/16 anonim ***** válasza:
"90% még szakközepeseknek is teljesíthető simán" Elmondanám, hogy a szakközép ugyan olyan, vagy még keményebb mint a gimi!
2010. jún. 10. 23:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki a szakközepest írta :-)

Hát lehet, hogy van olyan is, de az országos átlag nem azt tükrözi. Nekem van ismerősöm szakközépből és tudom itt mi ment, meg milyen egy nevesebb gimnázium. Ha megnézed az érettségi átlagokat és a kompetencia mérés eredményét a szakközépiskolák 20-30%-kal kevesebbet produkálnak mindenütt.

2010. jún. 10. 23:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Én idén érettségizek, szakközépbe jártam. Háát, én nem mondanám, hogy keményebb, mint a gimi, sőőt.. Esetleg van néhány erősebb szakközépiskola, ami keményebb néhány lazább giminél. De általánosságban szerintem egyáltalán nem igaz, hogy keményebb a szakközép. A szakközép egy nagy sz_r, én ennél a szakmunkásképzőt is többre értékelem. A gimiben lehet tanulni, a szakmunkásban lehet szakmát tanulni, a szakközépben pedig lébecolhatsz 4 évet. Semmi értelme.

Egyébként pedig, hogy a kérdésre is válaszoljak, megoldható, de nem lesz egyszerű. Én sem voltam éltanuló, de megfogadtam azt, mint te, de nekem nem jött össze. Matekból meg tudtam csinálni az ötöst 86%-kal, de a magyarnál meg a törinél nem jött össze. Magyarból a szövegértésnél még megvolt a 80%, de a novellaelemzésemet lepontozta a tanár. Törinél az első résznél megvolt az 75%, de a tanárom a nagyesszére 21/3 pontot adott. A két kiseszére pedig kaptam 2-2 pontot. Szóval ha a tanárok elkönyveltek téged, akkor nehéz lesz.

2010. jún. 10. 23:53
 16/16 A kérdező kommentje:

Szerencsére a tanárokkal nincsen problémám :) mert azért nem vagyok én rossz tanuló csak na értitek.. a mostani év végém se lett olyan hű de rossz.Arra hajtok,hogy ne legyenek érettségin és évvégén olyan jegyeim,hogy :1,2,3 csak:4,5 :)

köszönöm a sok választ remélem menni fog :)

2010. jún. 11. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!