Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jövőre érettségizek, szerintet...

Jövőre érettségizek, szerintetek megtudom valósítani?

Figyelt kérdés

Eddig sose buktam évvégén,de voltak ketteseim és nem voltam sose kitünő tanuló.De szeretném a jövő évet úgy befejezni hogy csak négyes és ötös legyen és az érettségi is ugyanilyen.Szóbelik legrosszabb négyes az összes amit a szóbelin kijavítok ötösre talán.

Szóval akarattal és sok tanulással ez lehetséges ?

Eszem az van hozzá és a nyelvérzékem is jó a tanárok szerint.(nem idegen nyelvre gondolok)

2010. jún. 10. 22:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Menni fog nekem is megy.
2010. jún. 10. 22:34
 2/16 anonim ***** válasza:
akarattal és kitartással mindent lehet, de azért számolj azzal, hogy a tanárok már valahogy elkönyveltek téged, így többet kell bizonyítanod, mint egy olyannak, aki eddig is 4-5-ös volt
2010. jún. 10. 22:35
 3/16 anonim ***** válasza:
Einstein is megbukott, Neumann pedig nem volt ötös matekból végzősként. :D
2010. jún. 10. 22:36
 4/16 anonim válasza:
54%
Ha totál idióta vagy, akkor is minimum a 3-as. Gyakorolj, a témaköröket meg nézd át. Amúgy az érettségi írásbeli része az egy olyan dolog, amire nem lehet tanulni. Ha a 4-5 év alatt nem maradt meg semmi a fejedbe, akkor is kinézel bármit az atlaszból. Menni fog. Ha meg van eszed, akkor simán megtudod csinálni. Javaslom, hogy a régi érettségiket nézd át, amiket megtalálsz a neten.
 5/16 anonim ***** válasza:
48%

Persze. Én is 2-es 3-as voltam mindenből, aztán pl. 100% matekérettségit írtam.

Egyrészt az érettségin nem a lexikális tudásra kíváncsiak, hanem inkább a logikát nézik. Másrészt a színvonal is elég alacsony amit elvárnak, 90% még szakközepeseknek is teljesíthető simán.

A szóbelit viszont meg kell majd tanulni, nincs mese.

6/16 anonim ***** válasza:

Persze, meg lehet valósítani!!

Már most töltsd le a kidolgozott érettségi tételeket az Ebbokz.hu ról, ezenkívül keress rá a googleben a "kulcsszavak érettségire" címszavakra, és vedd meg azokat a kis könyveket, és csak ezekből tanulj!!

Matekból meg van egy olyan hogy "készüljünk az érettségire matematikából"

4 évig csak melegedni jártál, amit érettségin tudnod kell azok ezekben az irományokban össze vannak foglalva tételenként másfél 2 oldalban!

Viszont ezeket bevágva kell tudnod ha ötöst akarsz!!

És ne felejtsd el letölteni az Oktatási minisztéruimhonlapjáról az érettségi tematikát, hogy tudjaj mit kérnek!!

Sokat nem szokott változni a követelmény évente..

2010. jún. 10. 22:37
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
www.ebookz.hu boccs..
2010. jún. 10. 22:38
 8/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

igazából az a szerencse hogy nekünk két évig volt kisérettségi minden évben kb 5 tantárgyból szóval töriből két éves anyagot megtanultam meg a többi tantárgyból is voltak ilyen jellegű vizsgák.

Mert arra gondoltam ha jó lesz a jövő évem könnyebben tudok menni Pestre valamilyen továbbképzésre.

2010. jún. 10. 22:41
 9/16 anonim ***** válasza:

Figy, te el vagy tévedve!!

Ez nem 2 éves anyag ok?

Csak 2 évig tanítják!!

Ezt egy hónap alatt be lehet nyalni, ha mindennap olvasod 4-5 órányit, és utánna próbálsz felmondani belőle addig amíg nem megy végig!!!

2010. jún. 10. 22:54
 10/16 anonim ***** válasza:

Infóból pl marha jó videók vannak a youtubon szinte minden témával kapcsolatban!!Ha esetleg abból is mész!!

Nem tudom angolul mennyire érted a dolgokat, de ez pl marha jó animáció, az internet kialakulásának történetéről ami lényegében egy infótétel!

Nekem ez a kedvencem

http://www.youtube.com/watch?v=HKd1UUVrGAg

2010. jún. 10. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!