Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti mit csináltok, ha van...

Ti mit csináltok, ha van lyukas órátok, másnak meg nem, az egyetemen?

Figyelt kérdés
Próbáltam ellenni másfél órát valahol, de...
2018. márc. 24. 12:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Előveszel valami tanulni valót vagy elkezdel kajálni, telefonozni.
2018. márc. 24. 12:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Beülök a könyvtárba és tanulok, tételeket dolgozok ki, végre válaszolok az emailekre stb. Ilyenkor szoktam magammal laptopot cipelni :)
2018. márc. 24. 12:40
 3/15 A kérdező kommentje:

Én azt szoktam, hogy ha üres a terem beülök, de ezért kiröhögnek, mert milyen már, vagy valaki akit nem is ismerek odajön beszélgetni. Amúgy tényleg nem rossz ötlet beülni gépezni...

Pedig egy üres teremben olvasni vagy tanulni se rossz.

2018. márc. 24. 13:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Tanulok, telefonozok, elmegyek valahova kajálni esetleg benézek pár boltba addig.
2018. márc. 24. 13:08
 5/15 A kérdező kommentje:
Ugye nekem az a gáz, hogy nem itt lakom, a többiek meg haza is mennek...
2018. márc. 24. 13:13
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

Fejhallgató. Ha kiröhögnek nem hallod, zavarni sem fog senki.

Én aludtam a lyukasórákban, szintén tökéletesen müködött.

2018. márc. 24. 13:15
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Másfél órát nem tudsz ellenni magadban?...

- elmehetsz sétálni egyet

- kajálhatsz

- olvashatsz

- tanulhatsz

- beülhetsz könyvtárba

- beülhetsz egy üres terembe az épületben akárhova

- bármi

2018. márc. 24. 13:22
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

"ha üres a terem beülök, de ezért kiröhögnek, mert milyen már, vagy valaki akit nem is ismerek odajön beszélgetni"

Egy üres teremben ki jön oda? Egyébként meg miért baj az, ha valaki ismeretlennel szóba elegyedsz, ha úgy adódik? Kik röhögnének ki emiatt? Velük ne foglalkozz.

2018. márc. 24. 13:24
 9/15 A kérdező kommentje:
Ilyen dolgozók, hogy mit csinálok itt, vagy sorstársak, akik arra tévednek és nem veszik észre, hogy nem érdekel miből, kinél buktak meg, nem is ismerem őket. Vagy tegnap egy tanár jött oda, hogy mit ülök a teremben egyedül?
2018. márc. 24. 13:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát megmondod, hogy tanulsz és kész. Nincs abban semmi ciki. De ha úgy látod, hogy bizonyos termekben túl nagy a forgalom, keress valami olyat, ami félreesőbb részen van. Vagy ülj ki a parkba, ha jó az idő. Vagy ülj be egy mekdöncibe. Vagy egy plázába. Ne hidd, hogy ezek közül bármelyik ciki, egy csomó egyetemistának van egy csomószor másfél-két órája, vagy akármennyi, amit valahogy el kell ütnie. Akár hasznosan akarja, akár csak pihenni akar, valahol kell lennie.
2018. márc. 24. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!