Meg vagytok elégedve az ideiglenes rangsorok eredményeivel?
Figyelt kérdés
2018. márc. 8. 14:56
11/23 anonim válasza:
14 -ig ki kell irniuk... a Szt. László híres, hogy utolsó utánni pillanatban irja ki évek óta ,,ki ha én nem" alapon.... :
12/23 anonim válasza:
Engem felvettek a harmadik suliba amit megjelöltem :)
13/23 anonim válasza:
Hát oda engem is, de nem ez a cél..:-) Talán a másodikba is.. de ott határeset az egyik szak, a másik biztosabbnak tűnik de persze csak a múlt év utolsónak felvett sorszámához viszonyítva....
14/23 anonim válasza:
nekem mindegy volt az első három suli eg erősségű amit megjelöltem de az első kettőről két -három ponttal lecsúsztam
15/23 anonim válasza:
Engem mindenhova felvettek. Mindehol benne vagyok az ideiglenes rangsorban.
16/23 anonim válasza:
Ajajjj... attól hogy benne vagy az ideiglenes rangsorban, még nem vettek fel....
17/23 anonim válasza:
Dehogynem. Ha felvesznek 34-et és én mondjuk 7. vagyok, és előlem csak kiesnek, akkor nem vagyok bent?
18/23 anonim válasza:
Dede így igen !! :-) Gratula!! Neked legalább nem kell áprilisig izgulnod !!
19/23 anonim válasza:
Én több, mint elégedett vagyok a 11. helyemmel (15-17 tanulót vesznek fel) :)
20/23 anonim válasza:
Nem csoda! Neked is gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!