Ha 24. vagyok az ideiglenes listán a debreceni Kossuth Lajos Egyetem Gyakorló Gimnáziumába a gazdasági tagozaton akkor bent leszek?
Figyelt kérdés
Fel osztaly vesznek fel, a jogi kommunikacion 5. vagyok szval az mar fix2018. márc. 6. 14:04
1/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem egész sok esélyed van, mivel nem kevesen fognak szerintem kiesni előled.
2/6 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy fél osztály?
Attól függ, hogy hányat vesznek fel, megmondható, hogy mennyi esély van, bár azt is kellene tudni, hogy maga az iskola mennyire népszerű.
3/6 A kérdező kommentje:
17 fő a félosztály itt :)
2018. márc. 6. 15:59
4/6 A kérdező kommentje:
*fél osztály
2018. márc. 6. 15:59
6/6 anonim válasza:
Sziaa! Na, hogy sikerült? A ti osztályotoknak is 21-én lesz a beíratkozás? Nekünk akkor lesz fél tíztől, má alig várom. Kolis leszel?
Üdv egy műszakis jövendőbeli fecske😇😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!