Meg vagytok elégedve az ideiglenes rangsorok eredményeivel?
Figyelt kérdés
2018. márc. 8. 14:56
1/23 anonim válasza:
Én igen😀 47.vagyok abban a suliban amit másodiknak jelöltem. És még fognak előlem kiesni sokan. 30 valahány embert vesznek föl egy osztályba
2/23 anonim válasza:
Ahová én jelentkeztem még nem hozták ki az ideiglenes listát. :(
3/23 anonim válasza:
Nem xd az első két suliról 2-3 ponttal csúsztam le. viszont a harmadikba valószÍnűleg felvesznek
4/23 anonim válasza:
Igen,felvettek oda ahova szerettem volna menni
5/23 anonim válasza:
Az 1-ként megjelölt iskolám nem hoz ki ideiglenes listát személyiségi okokból. Pár éve történt valami botrány (nem tudom pontosan mi), azóta nem állítanak össze ideiglenes rangsort.
A másodikként megjelölt suliban pedig még nincsen kész. Nem tudom, hogy még meddig kell rá várnom, de már nagyon izgatott vagyok miatta.
6/23 anonim válasza:
Nekem még csak az utolsónak megjelölt iskola irta ki. Ott 3. vagyok :-) De azert nem feltetlen oda mennék... a többi szerintem még 14-ig nem irja ki...
7/23 anonim válasza:
Hát, nekem a 2. megjelölt iskola is kirakta.
Az egyik szakon 52. vagyok az 55. jutott be a múlt évben utolsónak.
A második szakon 28. vagyok 34. -et vették fel.
Nagyon határeset...
8/23 anonim válasza:
Amit elsőnek jelöltem meg ott még nincs kiírva de az utólsó kettő suli amit megjelöltem sajnos semmi esélyem.Az a baj h több százan jelentkeznek sulin belül 1 adott szakra és hát az 1. Helyeken nyilván azok vannak akiknek kb. 165-170 feletti pontja van. És nekem 116 pontom lett. Igyhát nincs esélyem.De nem csak én vagyok sztem ezzel így.
9/23 anonim válasza:
Ne keseredj el! Sokan kiesnek előled! A tesóm 2 éve egy erős gimiben volt 82. és simán bejutott!
10/23 anonim válasza:
Amiket én jelöltem ott még se híre se hamva az ideiglenesnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!