Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezt megteheti egy tanár?

Ezt megteheti egy tanár?

Figyelt kérdés
Megvan matekból a kettes átlagom, és meg akar buktatni mert az egyenletek-egyenlőtlenségekből egyest írtam.(Nem témazáró)
2010. jún. 8. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Meg, mert aki kettes, az bőven jelentheti azt, hogy elég hülye vagy az adott tárgyhoz, hogy megbukj, ha olyan kedve van a tanárnak. Tanulni kellett volna, nem most siránkozni.
2010. jún. 8. 20:35
 2/11 anonim válasza:
én úgy tudom hogy 1.8 ra is emg kell adnia a 2 est. Ha végzős vagy akkor meg valamit nagyon elbesztál viselkedésben a tanárral.
2010. jún. 8. 20:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Hm. Biztos lehet matekra tanulni olyan családi gondok mellett amik nálunk az utóbbi időben voltak/vannak. Ezért voltam megelégedve a kettessel..de hát kettessel is megbuktat mert egy bunkó.Kb olyan mint te.
2010. jún. 8. 20:42
 4/11 A kérdező kommentje:
második, nem vagyok végzős, és órán is normális vagyok!
2010. jún. 8. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Vastagon lesz... hogy szerinted bunkó vagyok. 1) Honnan a halálból szopjam én ki, hogy neked miféle lelki bajaid vannak és azért nem tudtál tanulni? 2) Ha valóban olyan súlyosak a problémáid, miért nem kérsz segítséget akár azért, hogy azokat oldd meg, akár azért, hogy a matekban javulj, mert láthatóan nem egetrengetően bonyolult témáról van szó, itt is tudunk segíteni, hogy megértsd a dolgokat. 3) Amennyiben valóban családi problémáid vannak, miért nem beszélsz a tanároddal, tudod ő is ember és nyilván megértené, ha olyan a helyzet. 4) Mindenkinek vannak problémái...
2010. jún. 8. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
A tanárod akkor is megbuktathat, ha egy témazáró nem sikerült, mivel az azt jelenti, hogy fogalmad sincs arról a témáról.
2010. jún. 8. 20:48
 7/11 anonim válasza:

Sajnos igen. Bármit megtehetnek. Simán beír a naplóba neked egy-két egyest és már nem is kettes lesz az átlagod.

Én magántanuló voltam eddig (középiskola). Nem voltam az iskolában egész évben egyszer sem. Még a vizsgáimra sem tudtam bemenni, mert dolgoznom kellett. Kiiratkoztam múlthéten. Olyanok vannak a hivatalos papírokon, hogy minden tantárgy tanóráin részt vettem, meg ennyi és ennyi óraszámon részt vettem, igazolatlan hiányzásaim nincsenek....stb. Kérdem én, hogy a f*szba lehettem ott X tanórán, ha egész évben csak a beiratkozásnál (azaz egyszer) voltam ott. Ráadásul magántanuló voltam, akkor meg méginkább lehetetlen, hogy ott legyek, miközben amúgy melózok a város másik oldalán. Amúgy utólag derült ki, hogy nem kaptam egész évben papírt róla, hogy magántanuló vagyok. Hivatalosan nem voltam ebben az évben magántanuló, hivatalosan nem fizettem ki a 20 ezer Ft-os tandíjat és hivatalosan egész évben minden nap, minden tanórán részt vettem. Mégis osztályozhatatlan vagyok, mert nincsenek jegyeim. Röhej.

2010. jún. 8. 20:48
 8/11 A kérdező kommentje:

20:46 jaja szerinted egyszerű.

20:48 hát elég durva az amit most elmeséltél.. én is ki lennék akadva az biztos

2010. jún. 8. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:

pedig a 20:46-osnak igaza van

Az én szüleim váltak és nem éppen az szép fajta válás volt, mégis sikerült a tanárral megbeszélnem

2010. jún. 9. 13:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyugi már ezt csak úgy mondja,nem gondolja komolyan.A kettes az kettes,ez elég egyértelmű.
2010. jún. 9. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!