Ezt megteheti egy tanár?
Sajnos igen. Bármit megtehetnek. Simán beír a naplóba neked egy-két egyest és már nem is kettes lesz az átlagod.
Én magántanuló voltam eddig (középiskola). Nem voltam az iskolában egész évben egyszer sem. Még a vizsgáimra sem tudtam bemenni, mert dolgoznom kellett. Kiiratkoztam múlthéten. Olyanok vannak a hivatalos papírokon, hogy minden tantárgy tanóráin részt vettem, meg ennyi és ennyi óraszámon részt vettem, igazolatlan hiányzásaim nincsenek....stb. Kérdem én, hogy a f*szba lehettem ott X tanórán, ha egész évben csak a beiratkozásnál (azaz egyszer) voltam ott. Ráadásul magántanuló voltam, akkor meg méginkább lehetetlen, hogy ott legyek, miközben amúgy melózok a város másik oldalán. Amúgy utólag derült ki, hogy nem kaptam egész évben papírt róla, hogy magántanuló vagyok. Hivatalosan nem voltam ebben az évben magántanuló, hivatalosan nem fizettem ki a 20 ezer Ft-os tandíjat és hivatalosan egész évben minden nap, minden tanórán részt vettem. Mégis osztályozhatatlan vagyok, mert nincsenek jegyeim. Röhej.
20:46 jaja szerinted egyszerű.
20:48 hát elég durva az amit most elmeséltél.. én is ki lennék akadva az biztos
pedig a 20:46-osnak igaza van
Az én szüleim váltak és nem éppen az szép fajta válás volt, mégis sikerült a tanárral megbeszélnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!