Megteheti ezt egy tanár? Miért nem ért meg minket?
Figyelt kérdés
Ma német dolgozatot írtunk. Mindenki írt nagyban, amikor szólt, hogy most már fejezzük be és kitépte a lapokat a kezünkből. Elkezdtünk tiltakozni, hogy még senki sincs kész, adjon már még 10 percet, hogy befejezhessük. Erre kijelentette, hogy nincs neki most erre ideje, már vennünk kell a következő anyagot. Egész hétvégén erre a dolgozatra tanultam és alig tudtam leírni valamit, mert elvette a lapot!
Jogos volt, amit tett? Valóban megteheti? Tudunk-e még valamit tenni, hogy jelezzük ez durva volt?
2009. nov. 11. 16:19
1/4 anonim válasza:
Ő a tanár!!Megteheti igen,hisz meg is mondta nektek,hogy haladni kell az anyaggal!Sajnos így jártatok,bár elég bunkó viselkedés egy tanártól de hát ez van!!!
2/4 anonim válasza:
nem lehet írni a 10 perces cetlit 20 percig.
lehet h tettetek róla h idáig fajult a helyzet?
3/4 anonim válasza:
Ha témazáró dolgozat volt akkor nem tehette volna meg! Amúgy igen. Ilyenkor az osztályfőnöknek szóljatok, hogy szerintetek kevés időt hagy nektek a dolgozatra/dolgozatokra a tanár és emiatt nem tudjátok befejezni. Ha rendes ofőtök van akkor beszélni fog a tanárral.
4/4 anonim válasza:
Velünk is ezt csinálta a rajztanár dolgozat közben és 5 perc alatt elvette még a felét se tudtam leírni és más se szentem tök szemétség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!