1 hiba, egyes? Megteheti ezt egy tanár?
Figyelt kérdés
A drága némettanárunk kitalálta,hogy mostantól minden órán dolgozatot fog íratni egy meghatároztt nyelvtani részből,és aki ezt nem teljesíti hibátlanra,annak elégtelent ír a dolgozatára.Félreértés ne essék,én teljesen megértem,hogy ő ezt fontosnak tartja,de ezt akkor sem tartom igazságos értékrendnek.
Jogszabályba nem ütközik ez a követhetetlen értékrend?
Csak azért,mert elég bosszantó tud lenni,amikor a második ilyen dolgozatodat írod,és ott virít egy kis hiba miatt az egyes a papíron.
A válaszokat előre is köszönöm!
2010. márc. 10. 21:08
1/10 anonim válasza:
Természetesen megteheti. Egyetemen lesz még ennél sokkal rosszabb is, nyugi.
2/10 anonim válasza:
Nálunk úgy volt hogy 1 hiba hármas 2 hiba egyes!:D Kemény volt!
3/10 anonim válasza:
Megteheti. Nem ütközik semmilyen jogszabályba:D
4/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem gáz. Legalább megtanulod az adott anyagot. Nálunk matekon volt olyan, hogy minden órán 10 perces kisdolgozat, kétféle jegyet lehetett kapni, ötöst, vagy egyest. Hát, nem mondom, kemény volt, de mindenki túlélte.
5/10 anonim válasza:
Nálunk is ez van, csak matekból.
Mindenki síkhülye matekból, csak én nem. Ők már kb a 7. egyesüket kapják, én meg a 7. ötösömet :D
Nem csodálnám, ha bukna a fél osztály matekból :D (2 csoportra van osztva az osztály)
6/10 anonim válasza:
Megteheti. Valamiért azt szeretné, hogy tanuljátok meg végre, és nyilván besokallt.
7/10 anonim válasza:
Az osztályzást nem szabályozza semmilyen törvény.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,valószínűleg nekem is így lesz a legjobb. :)
2010. márc. 11. 19:36
9/10 anonim válasza:
A vérzékeny rendszer kontraproduktív lehet, mert ha valaki sokáig nem tud teljesen hibátlanul teljesíteni, az feladja.
10/10 anonim válasza:
Én ezt rühelltem. Tipikusan stréber voltam, de ettől még a légzéstől is elment a kedvem! Van, aki nem bírja az állandó stresszhelyzetet, én pl nagyon beteges voltam 15-16 évesen. A két barom miatt teljesen kikészültem, minden reggel hánytam, rosszul voltam, nem láttam kiutat. Átmentem másik suliba, ahol nagyon jó kis átlagom lett és nagyon szerettem tanulni :) Az ilyen esztelen módszerek többet ártanak, mint használnak! Aki buta, többnyire bizony azok is maradnak. Aki meg viheti többre, elkedvtelenedhet... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!