Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Dolgozni fősuli mellett?

Dolgozni fősuli mellett?

Figyelt kérdés

Most megyek fősulira, és gondolkoztam azon, hogy valahogy tudnék-e dolgozni is mellette. Dolgozik valamelyikőtök főiskola/egyetem mellett, és ha igen, hogy oldjátok meg?

Köszi a válaszokat! :)

2010. jún. 8. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Igen, dolgoztam, tanítottam. Előadások után, este.
2010. jún. 8. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Nehezen. Úgy állítottam össze az órarendem, hogy egy tömbben legyenek az órák egy nap, most pl. minden nap 2-3 körül végeztem legkésőbb. Gyors kaja, aztán át melóba, este 7-9 között végeztem általában. Aztán haza, füedés, alvás, reggel meg kezdődik elölről.

Szerencsém van, mert a munkahelyemen jófejek, kötetlen munkaidőben alkalmaznak, akkor jövök-megyek, amikor akarok, csak a munka legyen elvégezve.

2010. jún. 8. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
elsőben fel voltam mentve a nyelvórák alól, mert megvolt a nyelvvizsgám, ekkor volt pár szabad órám és ekkor dolgoztam + előadásokra nem jártam be, és fősuli után.
2010. jún. 8. 18:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 8. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:

rengeteget melozok egyetem mellett,pedig elég sok gyakorltom van,amire be kell járni...

de ha muszáj,akkor muszáj...enni,lakni kell

2010. jún. 8. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Budapesti Kommunikációs Főiskola. Akkor ez is egyetem, mi? Ájj, az emberi hülyeség határtalan. Bocsi az OFF-ért, de ez nagyon szúrta a szemem.
2010. jún. 10. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!