Egyetem mellett ki, mennyit, hol tudott dolgozni? Mennyi pénzt tudott keresni?
Figyelt kérdés
Nappalin vagyok Corvinuson,elég szellős az órarendem,ezért dolgozni szeretnék,hogy legyen saját kis pénzem,amit magamra költhetek. Mit javasoltok? Lány vagyok.2009. szept. 18. 18:27
1/1 anonim válasza:
Diákszövetkezet, de akkor az elején nincs olyan, hogy nem érek rá (max ha órád van).
Múlt héten voltam két éjszakát árut pakolni ezzel kábé 7500-at kerestem, illetve a héten voltam 6 órát, meg ma is mehettem volna, csak már úton voltam hazafelé. Így közel 10.000-nél járok. De olyan munka nincs, hogy 2 órát dolgozol, aztán kettőt kihagysz, aztán újra dolgozol.
Még egy lehetőség, hogy korrepetálsz, nyelvet tanítasz két óra között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!