Miért tüntetik fel olyan rossz színben a Budapesti Metropolitan Egyetemet? (Régebbi nevén BKF)
Én már azt sem értem, hogy miért illeti negatív kritikával olyan ember, aki életében még a környékén sem járt?? Vagy mi alapján? Hogy van reklámja? Irigy? Tucat másik egyetemnek is van reklámja.
Magánegyetemek nem tehetnek róla, hogy állam bácsi megvonta az alapszakoktól a támogatást, mesterszakokon még van.
Egyedül a metun van pl. államilag támogatott MBA.
De, nekik is van reklámjuk, corvinusnak még reklámfilmje is volt régebben.
Logikád szerint az a szar, aminek nagy költségű a marketingje, legszarabb telefon gondolom az iPhone, legszarabb ruházati márkák adidas, nike stb. Gondolom életedben nem is jártál még egyetemre, és úgy okoskodsz.😂😂😂
Uncsi!
Ki szokta rossz színben feltüntetni, meg beszólni miatta?
Életemben nem szóltak be még a METU miatt nekem.
Facebook-on, BMEME-n, GYIK-on látok néha pár nagyokost, de ennyi.
Érettségizett prolik (akik gyakorin természetesen minimum pénzügyből doktorált emberek) meg 7 éve VIK-en bukdácsoló mérnökök. Általában ezek a leghangosabbak.
Annak a távközlési cégnek a szolgáltató központjában, ahol most vagyok, itt sem szólt még be senki, hogy "fúj metus mit keresel itt menj innen".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!