Osztályfőnöki pótlék egyoldalú elvétele egyben az of feladatok alól is felmentést ad? Vagy ingyenmunkát várnak?
Ha egy iskolában az eddig adott osztályfőnöki pótlékot elveszik egyoldalú döntéssel, akkor mi a helyzet az osztályfőnöki feladatokkal?
Akkor automatikusan azok is semmisnek tekintendőek? Majd végzi őket az aki pénzt kap érte alapon?
Ugyanis egy iskolában az összes vezetői és osztáylfőnöki pótlékot egyoldalúan elvették. erre jog szerint lehetőségük se lett volna mert ez jogszabályban rögzített pótlék nem önkényesen adható és elvehető.
Mégis elvették.
Kérdésem: ha én ezentúl of feladatok terén egy tollvonást se vagyok hajlandó tenni akkor mit tehetnek velem? Elvenni pénzt nem tudnak mert azt már elvették.
Egyéb?
"mit kell tenni ha jogszabálysértést követnek el?"
Pontosan tudom mit kell tenni. Szarni a pofájukba ahogy ők az enyémbe.
Pofámba köp? Pofájába köpök.
Kirúg? nem tud. Nincs ember.
"Kirúg a fenébe, ha ott vagy de nem tartasz órát jobban jár ha nem is alkalmaz inkább"
Hajrá. Lássuk meri-e.
Azóta túlvagyok még 1 óra meg nem tartásán. Lássuk.
"Tegnap se tartottad meg az ofő órát meg ma se? Eltelt pár éve mióta végeztem a gimivel, de jellemzően heti 1 óra van csak. "
Miért tán csak 1 osztálynak lehetek az oföje?
Hm?
" általában"
Általában. Kell folytassam?
"s is marha tulbuzgó vagy."
Egy munkahelyen nem feltétlen buzgóságból vesz az ember nyakába ezer dolgot. Sőt.
Pokolba kívánja az egészet de választása nincs, van egy főnöke ő a nyakába varrja aztán vagy csinálja vagy mehet isten hírével elfelé.
Így megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!