Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Osztályfőnöki pótlék egyoldalú...

Osztályfőnöki pótlék egyoldalú elvétele egyben az of feladatok alól is felmentést ad? Vagy ingyenmunkát várnak?

Figyelt kérdés

Ha egy iskolában az eddig adott osztályfőnöki pótlékot elveszik egyoldalú döntéssel, akkor mi a helyzet az osztályfőnöki feladatokkal?

Akkor automatikusan azok is semmisnek tekintendőek? Majd végzi őket az aki pénzt kap érte alapon?

Ugyanis egy iskolában az összes vezetői és osztáylfőnöki pótlékot egyoldalúan elvették. erre jog szerint lehetőségük se lett volna mert ez jogszabályban rögzített pótlék nem önkényesen adható és elvehető.

Mégis elvették.

Kérdésem: ha én ezentúl of feladatok terén egy tollvonást se vagyok hajlandó tenni akkor mit tehetnek velem? Elvenni pénzt nem tudnak mert azt már elvették.

Egyéb?

2018. febr. 15. 19:02
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Ez megy de azt nem tudod hogy mit kell tenni ha jogszabálysértést követnek el? :D Te még trollnak is szánalmas vagy
2018. febr. 15. 20:08
 22/40 A kérdező kommentje:

"mit kell tenni ha jogszabálysértést követnek el?"

Pontosan tudom mit kell tenni. Szarni a pofájukba ahogy ők az enyémbe.

Pofámba köp? Pofájába köpök.

Kirúg? nem tud. Nincs ember.

2018. febr. 15. 20:09
 23/40 anonim ***** válasza:
Kirúg a fenébe, ha ott vagy de nem tartasz órát jobban jár ha nem is alkalmaz inkább. Jelentettem a kamukérdésed
2018. febr. 15. 20:12
 24/40 A kérdező kommentje:

"Kirúg a fenébe, ha ott vagy de nem tartasz órát jobban jár ha nem is alkalmaz inkább"

Hajrá. Lássuk meri-e.

Azóta túlvagyok még 1 óra meg nem tartásán. Lássuk.

2018. febr. 16. 08:10
 25/40 anonim ***** válasza:
Tegnap se tartottad meg az ofő órát meg ma se? Eltelt pár éve mióta végeztem a gimivel, de jellemzően heti 1 óra van csak. Legalább ilyen alap dolgokat tudj már ha tanárnak hazudod magad. Vagy jön hogy te nem írtad hogy ma ofő lenne hanem nyelvórát nem tartottál amiért ugyebár fizetnek még téged. [link]
2018. febr. 16. 16:55
 26/40 A kérdező kommentje:

"Tegnap se tartottad meg az ofő órát meg ma se? Eltelt pár éve mióta végeztem a gimivel, de jellemzően heti 1 óra van csak. "

Miért tán csak 1 osztálynak lehetek az oföje?

Hm?

2018. febr. 17. 09:48
 27/40 anonim ***** válasza:
Jaj csak talalt kifogast :D Igen, amugy egy tanarnak általában csak egy osztályt adnak, az is elég plusz munka. De ezek szerint te biztos is marha tulbuzgó vagy. Amúgy vicces erről veszekedni mikor úgyse vagy tanár, jó eséllyel csak egy középiskolás troll. :D
2018. febr. 17. 10:45
 28/40 A kérdező kommentje:

" általában"

Általában. Kell folytassam?

2018. febr. 17. 13:10
 29/40 A kérdező kommentje:

"s is marha tulbuzgó vagy."

Egy munkahelyen nem feltétlen buzgóságból vesz az ember nyakába ezer dolgot. Sőt.

Pokolba kívánja az egészet de választása nincs, van egy főnöke ő a nyakába varrja aztán vagy csinálja vagy mehet isten hírével elfelé.

Így megy ez.

2018. febr. 17. 13:12
 30/40 anonim ***** válasza:
Folytasd nyugodtan, vicces olvasni a kamuzásod :) Tudom hogy működnek a dolgok, a főnök elveszi a szerződésben rögzített pótlékot, ezek szerint 2 osztályt is visz egy tanár majd ezek után van olyan hülye és továbbra is ott dolgozik mert azt se tudja hogyan lehet felbontani határozott idejű szerződést úgy hogy a másik fél megszegte már. Főleg hogy korábban még azt állítottad nyelvtanár hiány van, ergo ha az adott tanár fel is mond talál könnyen munkát akár év közben is. HA ez igaz lenne azt mondanám ritka életképtelen ember az ilyen.
2018. febr. 17. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!