Osztályfőnöki pótlék egyoldalú elvétele egyben az of feladatok alól is felmentést ad? Vagy ingyenmunkát várnak?
Ha egy iskolában az eddig adott osztályfőnöki pótlékot elveszik egyoldalú döntéssel, akkor mi a helyzet az osztályfőnöki feladatokkal?
Akkor automatikusan azok is semmisnek tekintendőek? Majd végzi őket az aki pénzt kap érte alapon?
Ugyanis egy iskolában az összes vezetői és osztáylfőnöki pótlékot egyoldalúan elvették. erre jog szerint lehetőségük se lett volna mert ez jogszabályban rögzített pótlék nem önkényesen adható és elvehető.
Mégis elvették.
Kérdésem: ha én ezentúl of feladatok terén egy tollvonást se vagyok hajlandó tenni akkor mit tehetnek velem? Elvenni pénzt nem tudnak mert azt már elvették.
Egyéb?
"pótlék akkor jelentsd az esetet és ne csak várj hogy vajon mi lesz. "
És KINEK azt tetszik tudni? KInek?
A fenntartónak? Az vette el.
" a munkaügyi felügyelőségnek"
Na most te oktatsz ki.... ott már jártam... nem az ő illetékességük forduljak a fenntartóhoz az emmihez vagy mt-s ügy a bíróságon.
Ezt a tájékoztatást kaptam.
OMMF Budapest
Így oktass ki máskor.
A linkelt szövg 1 iskolát ír csak ahova angol tanárt keresnek, nem azt írja hogy hatalmas angoltanár hiány lenne"
Én egy szóval se írtam ANGOLtanárt. Hol írtam én ilyet? Idézd.
De ha már ANGOLtanárnál tartunk tessék már elnézni ide:
és keressünk rá az angolra....
Találatok száma: 74
ennyi.
és ebben csak az állami ajánlatok vannak benne a nem államiak nyelviskolák stb nem.
google???
"Egyedül vagyok angoltanár két iskolában" - rengeteget túlóráznak a tanárhiány miatt a pedagógusok
Döcögősen indult a tanév sok pedagógus számára. Saját óráik mellett hiányzó kollégáik óráit is meg kell tartaniuk azoknak, akik olyan iskolában dolgoznak, amely még mindig keres pedagógusokat egy-két, rosszabb esetben három-négy álláshelyre - a helyettesítésért pedig egy fillért sem kapnak. Három héttel a tanévkezdés után még mindig hemzsegnek a tanári álláshirdetések az álláshirdető oldalakon és a Facebookon.
Bármilyen szakos", matematika-fizika, angol, testnevelés, informatika, történelem szakos tanári állásokat is hirdetnek még a közszféra hivatalos álláskereső portálján, a Közigálláson. A "tanár" szóra rákeresve még mindig több mint hatszáz találatot dob ki a hirdetési oldal, ez pedig nemcsak azt jelenti, hogy sok osztálynak még mindig nincs saját fizika-, kémia- vagy éppen angoltanára, hanem azt is, hogy a meglévő pedagógusoknak a "hivatalos" óraszámuknál jóval több órát kell tartaniuk.
folytassam vagy megtalálod magad is?
Index - Gazdaság - Már nagyvárosokban sem ritka a tanárhiány
Itthon: Akkora a tanárhiány, hogy a magyartanár tartja a fizikaórát ...
Minden fórumon keresik a tanárokat az iskolák, akik pedig vannak, ingyen helyettesítenek.
Rétvári nem tudja, de óriási gond a tanárhiány | 24.hu
Elképesztő tanárhiány van az iskolákban - ATV
Akkorára duzzadt a tanárhiány, hogy a Közigállás hirdetési oldal több mint 600 találatot dob fel a tanár szóra rákeresve.
Kínzó pedagógushiány - Fogynak a fizikatanárok - Népszava
Drámai pedagógushiány - Ötezer tanár került ki a rendszerből ...
"Egyedül vagyok angoltanár két iskolában" - rengeteget túlóráznak a ...
A szakképzésben mérnöktanárok nincsenek, nyugdíjba mentek a szakoktatók, gyógypedagógusokból is óriási hiány van
Akkora a tanárhiány, hogy van olyan osztály, ahol az idén még se ...
az egyik ceglédi középiskolában van olyan osztály, ahol idén még nem volt matematika- és angolóra, mert nincs tanár. A szóban forgó ...
csak így nagy hirtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!