Mit lehet csinálni 2 órán át tartó óraközi "szünetben" (egyetem)?
Szinte sokkot kaptam, amikor megláttam hogy az idei félévemben elkerülhetetlen heti 2-szer 2 órás várakozás, mert annyira szarul lett összehangolva az órarendem.
Szerdán és csütörtökön is az első órámnak 11:45-kor van vége, s ezután mindkét napon csak 13:45-kor kezdődik a második.
Ennél rosszabbat el sem tudok képzelni, mert ez a 2 óra pont olyan, hogy semmi komolyabba (pl. hogy átmenjek a munkahelyemre) nem lehet belekezdeni, ugyanakkor önmagában nagyon hosszú idő arra, hogy csak úgy elengedjem és semmit ne csináljak. Így is annyira rövid egy nap!
Annyira siralmas egyetemre járok (ELTE BTK), hogy itt egyébként még az épületen belül le sem lehet ülni hogy tanuljak legalább, mert még padokra sem telik, szóval nem tudom, mitévő lehetnék így. Ti hogyan szoktátok megoldani ezeket a reménytelen helyzeteket?
(Természetesen mind a 4 említett óra szeminárium, úgyhogy nem tehetem meg hogy az egyiket rendszeresen skippelem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!