Valaki? :/szerintem enyém lett a legrosszabb felvételi (összesen 51p,18mat és 33magy. Össz 93. Ezekbe a sulikba szeretnék bejutni:Xántus (angol haladó 4+1, Hunfalvy angol, Szerb Antal nyek, Vörösmarty média. Esetleg felvesznek bármelyikbe is?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, nagyon el vagyok keseredve:( esetleg aki ezek közül valamelyikbe jár, írhatna😅)2018. febr. 13. 21:13
11/27 anonim válasza:
De, pont a Xántusba számíthat. Mert mindig marad üres helyük a felvételi után. Így ott esélyes hogy egy méltányossági kérelemmel engednek szóbelizni. Hivatkozz hogy a tesóid odajárnak és csak pár pnttal maradsz le a szóbeliről.
12/27 anonim válasza:
Egyébként Békéssybe tuti nem kerülsz, Gundelbe, Kőrösi kéttannyelvűbe is jó esélyed van.
13/27 timiandi válasza:
Én azért drukkolok neked, én 67 ponttal akarok menni a Berzsenyibe, ami szinte lehetetlen, mégha humánra is akarok menni. Szóval hajrá kettőnknek!
14/27 A kérdező kommentje:
Fuuu nagyon nagyon koszonom, tenyleg! Utolso, szurkolok❤
2018. febr. 15. 13:45
15/27 anonim válasza:
Nekem is 51 pontom lett 41 magyar 10 pont matek.Budára az első kerbe tervezek az EKGba remélem felvesznek.A Xantusban van esélyed talán
16/27 Christin Chasor válasza:
szia
A Xántusba nem lesz elég
17/27 anonim válasza:
Szia! Én is a Xántusba szeretnek menni, csak sajnos 2 ponttal kevesebbet irtam a minimumnal..en kozpontim 57 pontos. Amúgy ti irtatok kérelmet arra, hogy szobeliztessenek? Szerintem az segíthetne. Mi is próbalkozunk, bár nem válaszolnak
18/27 anonim válasza:
Idén fentébb ment a ponthatár a Xántusban. Tavaly volt akit engedtek szóbelizni kérelemmel. Meg a felvételi folyamat végén szokott kimaradni helyük áprilisban érdemes még egy kört futni, ha valaki nagyon ide akar menni.
19/27 A kérdező kommentje:
Igen, pont tegnap írtunk, de azért köszi:)
2018. febr. 24. 11:23
20/27 anonim válasza:
És nektek válaszoltak? Milyen tagozatra jelentkeztél a Xántusban amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!