A VIII. kerületi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban milyen a gólyatábor?
Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 21:35
1/9 anonim válasza:
Nagyon jó hangulatú, sok energia van a szervezésében minden évben. Hatalmas élménnyel szoktak hazajönni a gólyák, de amúgy minden ami ott történik titkos, hogy a következő évi gólyáknak is ugyanolyan meglepetés legyen. De tényleg érdemes elmenni, nem szivatós. És olyan helyen van, ahol nincs térerő. 😁
2/9 anonim válasza:
Sziaa!
Én most vagyok végzős a VMGben és idèn ötödjére negyek a VMGT-be.(egyszer gólyaként 4szer pedig Patrónusként(ez a nevük a szervező diákoknak)). Hatalmas élmény mind gólyaként mind patrónusként. Nem a szivatásra megy,hanem hogy megismerkedj az évfolyamoddal és a felsősökkel. Én vagyok a diák táborvezető és imádom, sosem tudom megunni. Minden percét lehet szeretni akkor is ha gólyaként mész oda. Nagyon változatos a program és nagyon elfáradsz a végére.
3/9 anonim válasza:
Egy életre bánni fogod, ha ezt kihagyod.
5/9 anonim válasza:
A pontos dátum nagyon jó lenne....
6/9 anonim válasza:
A dátumot nem tudjátok véletlenül?
7/9 anonim válasza:
Azt irták ne vigyünk gurulós bőröndöt... de mibánatot vigyek akkor, amibe Shakespeare összes, és a teleszkópos rúdugró rúd is belefér? :-D
8/9 anonim válasza:
Ott, ahol szokott lenni, nehezen gurul 😁
9/9 anonim válasza:
Fúha én idén voltam és szinte az egély q gólyák megalázásáról szólt de pl az esti előadásokat nagyon élveztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!