Ti hogy tűdjátok összekaparni magatokat bukás után, hogy miharabb készülj a következő vizsgára?
Hát előszór is nálam úgy működik, hogy ha megbukok A1-ből akkor a köv vizsga nem Y2 hanem ugyanúgy A1 tárgy...így bukás után semmi más dolgom sincs mint még jobban elmélyíteni a tudást, ismételni és elmenni újra. Ha más tárgyból mennék akkor később kezdhetném totál nulláról A1-et azt nem szeretem így amibe belekezdtem addig megyek amíg nincs meg és csak utána jöhet a kövi tantárgy.
Általában ha bebukom a bulit az azért van, mert pl 50 tételből megtanulok 35-őt belehúzok a rosszba amit nem tudok és annyi a teendő hogy hozzá tanulom a maradék kihagyott tételeket a megtanultakat átismétlem és akkor siker pl volt már olyan 5 kihagyott tétel miatt hogy hétfőn elégtelen...pénteken jeles :-)
Ha szépen megtanulok minden tételt még sose buktam meg :-) Akkor bukok ha nem tudok hozzá sem szólni a tételhez,
Viszont mentem már át úgy is hogy 30-ból megtanultam 4-et és azt húztam amit tudtam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!