Aki középsuliban magolva tanult, egyetemen hogy birkózik meg a sok anyaggal?
Gondolom, nem jogra vagy orvosira megy, bár lehet, hogy ott is lehet magolni, nem értek hozzá, én olyat nem tudok (ezért lettem computer statisztikából 3 hét tanulás után enyhe mázlival hármas. abban az évben tuti kevesebbet a tanultam az összes többire, mint arra, pedig sok tantárgyam volt, de azok logikusabbak).
Nincs mindenütt sok anyag s jó esetben az ember olyan szakra megy, amit felfog, amihez passzol az agya. A töri évszámokat nekem is magolnom kellett (elég necces volt, mivel ahogy írtam, nem tudok magolni, de valami extra rövid távú memóriám azért van s próbáltam felfűzni őket valamire), bizonyos dolgokban pocsék a memóriám (anatómia. a legalapabb infók is kiesnek a fejemből 100. megtanulásra is, tapasztalat), más dolgok azonnal beleragadnak a fejembe s makacsul meg is maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!