Tenyleg nincs semmilyen szabalyozas, hogy egy nap hany feleles vagy ropdolgozat lehet?
Kilencedikes vagyok, es komolyan, a tanaraink osszebeszelnek, vagy en nem tudom, de mindig egy napon iratnak, akar 4-5 targybol is. Ha szolunk, hogy aznap amugy mar par targybol irunk, mindenki azt mondja, hogy jaj, hat ez konnyu lesz, meg ezt mar reg tudtuk eddig is.
Aztan jonnek a sz-r jegyek. Aztan van a masik eset, mikor 2 tz, es egy-ket-harom ropi vagy feleles.
Szoltunk az ofonek, de szerinte ez nem szabalyellenes, hiszen nincs a hazirendben korlatozas erre vonatkozoan
Te szegény... Ha ilyeneken rinyálsz mi lesz később? Gondolom akarsz tovább tanulni nem? Ott nem röpdogák meg tz-k lesznek hanem zh-k meg vizsgák.. Félévente egy érettségi kb.. Vagy ha nem akarsz tovább tanulni akkor mehetsz dolgozni. Az még szarabb..
Inkább ülj le aztán tanulj.
Kedves válaszolók, azért nem kell ennyire lehordani. Tudom én és nem féltem a 8.-9.-es korosztályt, hogy összetörnék magukat a tanulással. De azért az egyetemi követelményekkel jönni kicsit túlzás. Azért egy 15 éves gyereknek még más a felfogóképessége mint egy egyetemistának.
Kérdező: iskolája válogatja, hogy mi a szabály. a normálisabb helyeken szokott olyan szabály lenni, hogy egy nap csak egy témazárót lehet írni. A röpikkel általában nincs megkötés, hiszen azok kicsi anyagrészből vannak, amiket elvileg folyamatosan tanulsz. De ha normálisabbak a tanárok akkor azért a 3., 4. esetén már lehetne szólni hogy mára elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!