Van ilyen szabályozás? Hol tudnék utánanézni?
Figyelt kérdés
Súlyos betegség miatt már 2 félévet kihagytam, "passziváltam". Sajnos továbbra sem tanulhatok, és ugye max. 2 passzív félév a megengedett. Ismerősöm szerint viszont ez igazolt távollétnek számít, és nem fogják passzívnak venni, nem rúgnak ki. Mindenképp meg fogom kérdezni az iskolát, de esetleg hallottatok már erről?2011. jan. 1. 14:07
1/3 anonim válasza:
Dékánnak kell kérvényt írni, ő engedélyezhet további passzív féléveket.
2/3 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem veszik passzívnak. A dékáni külön engedély, amit előttem írtak talán járható út...ezt próbáld meg.
Hány félévet teljesítettél eddig és még mennyi van hátra? Ha sokat kihagysz, akkor talán neked is jobban megéri újrakezdened.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, időközben megérdeklődtem és azt mondták, hogy mivel igazolhatóan komoly okom van a távolmaradásra, nem fognak kirúgni, hanem akkor folytatom majd, amikor tudom.
Ez lesz a 3. félév amit kihagyok.
2011. jan. 13. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!