Óbudai Egyetem Bánki Donát kar, gépészmérnök szak vélemény?
Én az Óbudai Egyetemre jártam gépész szakon. Szerintem jó szak, én szerettem. A kari élet király, az oktatók nem beképzeltek, persze vannak rosszabb tanárok, de nagyon részük nagyon segítőkész és profi.
Az egyetem beletett energiával hozható, marad idő mellette másra is. Három szakirány van: A CAD-CAM-CNC, a géptervező és a járműtechnika.
A CAD-CAM-CNC a legnehezebb, de az nagyon kerestt manapság. A géptervező nagyon színvonalas, és korszerű. A járműtechnika kevésbé korszerű, az a legkönnyebb, de az is jó szerintem, én arra jártam.
Munkája mindenkinek lett vele, elég jó fizukkal. Nem tudnék munkanélküli embert említeni ezzel a diplomával.
Aki MSC-re akart menni a BME-re, annak is megvolt minden lehetősége, habár a legtöbben nem akartak, hanem inkább dolgozni mentek el, olyan jó állásokat kaptak.
Nagyon gyakorlatorientált és hallgatóbarát, nem raknak direkt keresztbe az embernek. A BME elméleti, az OE inkább gyakorlati.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!