Ez nagyon bosszantó! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ebben az évben vettek fel egy gimnáziumba ahová sajnos csap protekcióval kerültem be egy már meglévő osztályba. Ezzel nem volt gond beilleszkedtem. Tesin mindig egy másik osztályal vagyunk akik egyidősek velünk. Na most két srác rám szált , mindig mikor bemegyek az öltözőbe akkor elkezdik fogdozni a fejem , idegesítenek , egész tesiórán rajtam röhögnek. Ez az egyik gond. A másik pedig az , hogy állandóan zavarba vagyok az órákon és ilyenkor ugye furábban viselkedik az ember. És úgyérzem eleggé hülyének nézhetnek így a többiek:D . Am még volna egy gyors kérdés: miért van az , hogy sokkal jobb felvételit írtam mint azok akik a most induló osztályban vannak és mégsem oda kerültem? Válaszotokat előre is köszönöm!2018. jan. 4. 16:26
1/2 anonim válasza:
Nem a most induló osztályhoz kell hasonlítani az eredményed, hanem a jelenlegi osztálytársaidéhoz akik nyilván nálad jobb felvételit írtak. Ha náluk jobb lettél volna magadtól kerültél volna be.
Ha piszkálnak állj ki magadért. Mitől vagy zavarban órán?
2/2 A kérdező kommentje:
Félre értetted , ebben az évben kerültem be a suliba de ők nyolc évfolyamosok tehát 4 éve vannak ott! Áljak ki magamért , de hogyan? Mit csináljak? Huzzak be egyet a gyereknek?! Az több konfliktust szűlne csak :-( nem tudom mi a megoldás
2018. jan. 4. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!