Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Huzott valaki olyan tetelt...

Huzott valaki olyan tetelt szobelin, amit nagyon nem akart? Esetleg tortent valami vicces vagy bosszanto az erettsegi idoszak alatt?

Figyelt kérdés
En magyarbol egyetlen egy dolgot nem tudtam soha ertelmezni: Az Ember Tragediaja. Persze azt huztam, pedig 1000 imat elmorzsoltam, hogy ne igy legyen. Pedig probaltam megerteni es megszeretni, de nem ment sehogyse. Vegul ugyesen kihuztam magam, mert a vizsgaelnok biologia szakos volt, en meg elkezdtem az olvasottakrol ugyesen spekulalni, a magyar tanarno meg egyeteroen bologatott. :) szinten magyar szobelin az egyik csaj latvanyosan rosszul lett es kiszaladt a mosdoba, mikor kerdeztem, kiderult, hogy Rejtot huzta es nem tud semmit. Meg is bukott. Basszus :D ahogy mas nem ertette mit szenvedek Madachal ugy nem ertettem mit nem lehetett ertelmezni Rejton. Rohogve olvastam vegig :D Biologia irasbelin az egyik csajnak megjott, 20 percenkent futkosott a wc-re, es eleg sok idore eltunt, en meg egyszer mentem volna ki pisilni es mar lassan 10 perce alltam osszeszoritott labbal a folyoson, de a csaj a vilagert nem akart kijonni, mire az egyik tanar mondta, hogy menjek be a ferfi mosdoba, ott nincs senki, bemnetem, elhelyzkedtem, erre o beallt a piszoarhoz pisilni, en meg igy nem tudtam, ugyhogy a vizsgaido letelteig tartogattam. :D Volt aki tori szobeli elotti esten irt ram, hogy mik a tetelek, hat o is megbukott.
2016. dec. 21. 22:13
 1/1 anonim válasza:
Törin: A kétpolusú világrendszer kialakulása és a hidegháború időszaka. Felkészültem rá írtam 2 mondatot, ezt felolvastam majd mondja a tanár oké idáig jó, látom írt is valamit nyugodtan nézzen bele és folytassa.... mondom neki ez volt az amit eddig mondtam, hát nem sikerült túl jól. Most már vicces akkor nem volt az.
2016. dec. 27. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!