Takarítónő 4 óra 80. 000 diplomás tanár teljes munkaidő 120. 000? Ki keres többet?
Így becsüli meg egy iskola a tanárait?
4 órás takarítónő kap nettó 80-at a kezébe. Felelőssége semmi munkaidő 4 óra de a kutya se ellenőrzi mikor jön mikor megy. Hozzáértés nem kell padlót nyal semmi több.
4 óra 80-ért. Ha teljes munkaidőben lenne kapna 160.000-et nettó.
Ugyanaz az iskola. Diplomás tanárok. Felelősség nagy, órát ad gyerekekre vigyáz érettségiztet, kirándultat dolgozatot javít stb. Ezért kap teljes munkaidőben 120.000-et. Nettó.
Így becsüli meg egy iskola a tanárait? Takarító többet keres mint egy tanár?
Alapíványi persze, így itt nincs bértábla. Annyit fizet a fenntartó amennyit akar.
"Nem késő váltani!!"
HAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAH.. nem, nem késő. Á nem.
Bakker 10 ÉVE is késő lett volna.
Én már csak azt várom hogy egy reggel ne figyeljek se én se a buszsofőr és vasaljon ki.ű
Ez vár rám remélem. Más már nem.
Kedves Kérdező!
Most mit vársz tőlünk. Ha Te nem vagy hajlandó tenni valamit a változás felé és csak itt fröcsögsz akkor valami baj van Veled. Nem bántani akarlak de az nem megoldás hogy itt a neten rinyálsz és semmit se vagy hajlandó tenni a változás érdekében.
Hidd el hogy magyar filozófia szakos diplomával is el lehet helyezkedni ha nem most akkor a nyáron.
Szerintem két eset lehetséges.
1. Megkeseredett ember vagy és az okoz Neked örömet ha a neten vitázhatsz ismeretlenekkel.
2. Nem mersz belevágni az újba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!