Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Takarítónő 4 óra 80. 000...

Takarítónő 4 óra 80. 000 diplomás tanár teljes munkaidő 120. 000? Ki keres többet?

Figyelt kérdés

Így becsüli meg egy iskola a tanárait?

4 órás takarítónő kap nettó 80-at a kezébe. Felelőssége semmi munkaidő 4 óra de a kutya se ellenőrzi mikor jön mikor megy. Hozzáértés nem kell padlót nyal semmi több.

4 óra 80-ért. Ha teljes munkaidőben lenne kapna 160.000-et nettó.

Ugyanaz az iskola. Diplomás tanárok. Felelősség nagy, órát ad gyerekekre vigyáz érettségiztet, kirándultat dolgozatot javít stb. Ezért kap teljes munkaidőben 120.000-et. Nettó.

Így becsüli meg egy iskola a tanárait? Takarító többet keres mint egy tanár?

Alapíványi persze, így itt nincs bértábla. Annyit fizet a fenntartó amennyit akar.

2017. nov. 29. 08:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"Nem késő váltani!!"

HAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAH.. nem, nem késő. Á nem.

Bakker 10 ÉVE is késő lett volna.

2017. nov. 29. 21:24
 22/25 A kérdező kommentje:

Én már csak azt várom hogy egy reggel ne figyeljek se én se a buszsofőr és vasaljon ki.ű

Ez vár rám remélem. Más már nem.

2017. nov. 29. 21:28
 23/25 anonim ***** válasza:
54%

Kedves Kérdező!

Most mit vársz tőlünk. Ha Te nem vagy hajlandó tenni valamit a változás felé és csak itt fröcsögsz akkor valami baj van Veled. Nem bántani akarlak de az nem megoldás hogy itt a neten rinyálsz és semmit se vagy hajlandó tenni a változás érdekében.

Hidd el hogy magyar filozófia szakos diplomával is el lehet helyezkedni ha nem most akkor a nyáron.

Szerintem két eset lehetséges.

1. Megkeseredett ember vagy és az okoz Neked örömet ha a neten vitázhatsz ismeretlenekkel.

2. Nem mersz belevágni az újba.

2017. nov. 30. 07:08
 24/25 anonim ***** válasza:
Én is remélem hogy már egyszer kivasal a buszsofőr a sok kamu kérdésed után. A múltkori kérdésednél még takarítóként sírtál hogy nincs elég szabid, hát akkor most minek lettél tanár?
2023. jan. 4. 23:46
 25/25 anonim ***** válasza:
csapj az asztalra és mond hogy inkább takarítasz, és nem provokálásként mondod, neked kevés a tanári fizetés.
márc. 10. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!