Szólnom kell hogy nem megyek el a felvételi elbeszélgetésre?
Jelentkeztem Msc-re és Bsc-re is,de nem lesz meg az Msc-hez a nyelvvizsgám,igy 100%h bsc-re fognak felvenni.
Kell szolnom,hogy az msc-s felvételi beszélgetésre nem fogok elmenni,mert felesleges?
ha igen,akkor kinek?
bsc-s államvizsgám meglesz pár napon belül
de mégsem kapom ki még,mert nincs nyelvvizsgám
de jelentkeztem msc-re is,meg másik szak bsc-jére is
nem vesznek fel msc-re...ezért nem megyek el a felvételi beszélgetésre
csak bsc-re fognak felvenni,mivel nincs nyelvvizsgám,nem kapom ki a mostani szakom diplomáját
Értem mi a probléma. Én nem szólnék, nem azért mert lusta vok, vagy ilyesmi, csak mikor én voltam fősulis észrevettem, hogy sok esetben túlbuzgó voltam. A tanárok, meg az ügyintézők (sajnos!) le se sz.rják, hogy mész e vagy nem. Hidd el, hasonló helyzetben, kb. 10-ből 3-an szólnának.
Jó nyarat!
4.évem egyetemen,ügyintézők tudom h magasról tesznek rá...
de az a jelentkező,aki utánam következik,és mivel én nem vagyok kihuzva,de nem megyek el,nah neki nem fog jól esni
nekem meg végülis semmibe nem kerül szolni,h huzzanak le...már ha lehuznak egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!