Hétfőn megyek egy felvételi elbeszélgetésre. OKJ-s tanfolyamra jelentkeztem utazási ügyintézőnek.18 éves lány vagyok, szerintetek mibe menjek?
Szia, nem kell parázni, ha bakancsban mész akkor is felvesznek :)
Én idén protokoll ügyintézőt végeztem idén és volt 1-2 durva arc a csoportban, annyira legyél elegáns amennyiben jól érzed magad.
Szia a protokollos vagyok, bocsi, nem láttam a kérdésed.
Nekem hétfőn nem volt órám, kedden volt 2*4, szerdán 4,csütörtökön 2*4, pénteken 4. Az órák tömbösítve voltak, mi kb 10-12 tantárgyat tanultunk, de egyszerre mondjuk 4et. A nyelvórák az a keddi és a pénteki 4 órák voltak, szerdán pedig ügyvitel volt fél évig, aztán számtech, nekem arra már nem kellett járnom mert felmentésem volt. A többi tantárgyat a keddi első 4, és csütörtök egész nap tanultuk. Volt kommunikáció, üzleti kommunikáció, marketing, művtöri, viselkedési alapismeretek, delegációk utazásának szervezése, protokoll elmélet, hivatalos programok szervezése, rendezvényszervezés alapok, rendezvényszervezés folyamata, többre most nem emlékszem. Gondolom neked utazásügyintézőként nem pont ezek lesznek, meg nem is biztos hogy ennyi. Ajánlom viszont hogy ne érd be ennyivel, közben csinálj nyelvvizsgát, jogsit -ha még nincs, esetleg érettségizz újra és menj tovább!
90%-os protokoll ügyintéző :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!