Corvinus Pénzügy-Számvitel? Szerintetek így bírnám? (többi lent)
Jelenleg Okj-s képzésen vagyok. Tavaly érettségiztem 6 tantárgyból(mert szakgimis voltam), de mindegyikből csak közép szinten. Elég jól szerepeltem egy országos versenyen, ezért kaptam +50 pontot. Ha sikerül a nyelvvizsgám, 456 pontom lesz. Szóval a pontokkal nincs nagy bajom, viszont az nagy hátrány, hogy nem emelteztem matekból?
Tapasztalatok? Tudom, vannak BME-s viccek a Corvinus nehézségével kapcsolatban, de azok enyhén túloznak.. Valaki odajáró elmondaná a tapasztalatait?
Emelt matek nélkül is megy. Az elejéről kezdik, így ha tanulsz/gyakorolsz akkor menni fog.
Az emelt matek csak előny! :)
Kedves utolsó. Köszönöm a válaszodat. A felvin sajnos még csak a februári keresztfelvételi van csak fent, így nem tudom megnézni a követelményeket, de remélem elég lesz a közép szintű. Az viszonylag jól sikerült, csak az egyik feladatban hibáztam, 91%-os lett.
Te a Corvinusra jársz PSZ-re?
Tök mindegy, egy emelt viszont kötelező, szóval csak közép érettségikkel nem is veszik figyelembe a jelentkezését. ;)
Egyébként én tavaly felvételiztem és úgy emlékszem hogy az emelt matek kötelező volt, de mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!