Corvinus spm? (Bővebben lent)
Elsőéves leszek Corvinuson pénzügy-számvitelen és az spm-mel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Mennyire nehéz a felvételi, ès mennyire nehéz végigcsinálni?
Ugyanazt a diplomát kapja alapszakon egy spm-es mint egy "átlagos" hallgató?
Mesterképzésen nagy hátrányt jelent ha nem voltam spm-es?
Hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe, nagyon megköszönném ha valaki megválaszolná őket.:)
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is, amit megtudtam erről az spm-es tanrendről, hogy matek ami a "nehéz" része (nem mindegy hogy kitől kérdezed), nem is a matek 1-2, hanem 3-4 ami később jön. Ha elkezdi az ember és abba szeretné hagyni macerás, mert azt hiszem újra kell vizsgázni (vagy valami hasonló), viszont pénzügy része jobb mint a normálé. Zh-k spm en 2 hetente vannak kb, ha meg imp is vagy hetente
Mesterképzéses rész engem is érdekelni, illetve ha jól tudom valamiféle oklevelet kapsz, ha elvégzed ezt a képzést. Illetve néhány cég előnyben részesíti az spmseket, de szerintem nem pont ezen fog múlni, hogy felvesznek vagy sem.
BCE GTK bajtérsoló és jegyzet csopiba tedd ki ezt a klrdést :)
Ott tuti több tapasztalatot hallasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!