Corvinusosok, hol esztek?
Figyelt kérdés
Idén megyek fel, és érdekelne, hogy ha valaki nem koliban üt össze valamit, vagy szendvicset, akkor az egyetem közelében van valami olcsó alternatíva?2017. aug. 24. 20:57
1/6 anonim válasza:
Belváros, fővám tér, kálvin tér, szerinted milyen kajáldák vannak arra? Elárulom, drágák...
2/6 anonim válasza:
Szerintem az hogy olcsó/drága az eléggé relatív. Nagyon sok alternatíva van a közelben, van pékség, Burger King, kínai étterem, levesező, tésztázó. De pár metrómegálló és el lehet jutni az Allee-ba ahol szinten sok gyorsétterem közül lehet választani, vagy villamossal gyorsan elérhető a Deák tér is. Én ha a környéken eszek akkor a LEVES. nevű helyet választom 490 egy leves, amihez kérhetsz vagy 15 vagy 30 centis paninit. Ha 15 centiset kérsz a leves mellé akkor 8-900 Ft körül van összesen, ha a 30 centiset kéred akkor 1000-1200 Ft körül. Szerintem ezzel bőven jól lehet lakni és pesti viszonylatban még árban sem gondolnám soknak (bár ez továbbra is relatív).
3/6 anonim válasza:
Én ha az egyetem környékén eszek, leggyakrabban a 39-esek étterembe megyek. Van a főépület aljában egy, illetve a C épület oldalában. Nagyon közel van, olcsó, van választék, és van egy tök szupi tésztázó sarka az étteremnek.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:D
2017. aug. 25. 11:35
5/6 anonim válasza:
Mindig koliban főztem magamra. Olcsóbban jövök ki. Kis dobozkában vittem magammal és a C épületben a büfé mellett ingyen használható a mikro, ott szoktam melegíteni
6/6 anonim válasza:
Il Treno a Múzeum körúton, ez ár/érték arányban verhetetlen Pesten, de egyébként plázákban veszek elvitelre kajákat.
és még eszembe jutott, hogy a Múzeum körúton van még egy vega hely az Astoria felé, az is jó :) és egyébként nem annyira drágák ott a kajáldák, hiába belváros, de közel van egy csomó egyetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!