Mi a véleményetek arról, hogy manapság NEM szabad gyereket javítani, (hibáit aláhúzni, áthúzni, stb)?
Eddig azt hittem, hogy már nem lehet nagyobb a téboly, nem lehet mélyebbre süllyedni, de ma tévedtem.
Olvastam egy cikket amiből kb. 30-ból 30 ember egy az egyben támogatta azt, hogy nem szabad a gyerekeket kijavítani, nem szabad pirosan aláhúzni, áthúzni, mert ez a gyereket rettentő mód lesújtja, és ez a kudarc élmény élet-halál függő, meg összeomlanak, depressziósak lesznek, amiért negatív visszajelzéssel találkoznak.
Most ez komoly?
A mai gyerekek 20000% önbizalommal élnek, tehát nem hinném, hogy ez a gond.
A másik.
Ha sok-sok éven át csak a jót tapasztalják, és tök mindegy, hogy mit tesznek még egy enye-bejnyét sem kapnak, mert akkor abba belehalnak, akkor mi lesz később?
Egyetem, munka, hétköznapok, stb???????????
Majd valami chip azonosítja őket, és minden alkalommal dicséretet kapnak, ha nem késnek a munkahelyükről, ha meg igen, akkor nagy kussssssssss van?
Ha pl. ittasan megölnek 3 embert, akkor tök nagy kussss kell legyen, hogy nehogy az ici-pici-tündi-bündi-extra lelkecskéjük sérüljön???
Ja, amúgy meg minden más alkalommal dicséretet kapnak, hisz nem öltek meg senkit, nem követtek el szabálysértést?
Vagy ilyenkor hol lesz az átmenet a mesevilág és a valóság között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!