Most márciusban átvittük másik iskolába a gyereket. Mennyi pénzt kérhetek vissza a befizetett osztálypénzből? Tudtommal még semmire sem költöttek azóta.
Szerintem hagyd,már ne menj vissza,március van.
Nem olyan sok az,ami ottmaradt,mikuláscsomagot biztosan abból a pénzből vettek.Nálunk karácsonyi ajándékot is.
Mikortól jár a gyerek az új iskolába? Mert értelemszerűen onnantól számolva kérhetnéd vissza az osztálypénzt.
A válaszolóknak meg annyit mondanék, hogy valakinek nagyon is számít az a pár ezer Ft. Nálam pl. 1000Ft két napi kajapénz, és nagyon nem mindegy, hogy ott van-e vagy nem. Nem kéne emiatt elítélni a kérdezőt.
De ha ennyire gáz a dolog, miért vártatok márciusig? Ebben a közegben én még egy hónapig sem hagytam volna.
Az osztálypénz amúgy mindenhol gond. Én általánosban is SZMK-s voltam, és most a középiskolában is..:-(. De lassan vége, lányom ballag májusban:-)
Időarányosan lehet visszakérni.
Nem, nem zsugoriság az, hogy nem hagysz ott másnál pénzt a sajátodból, mert nem másnak keresed.
Kedves Kérdező!
Nagyon jó,hogy foglalkozol ilyen másoknak aprónak tűnő dolgokkal is.Ez arról árulkodik,hogy milyen precíz és gondoskodó személyiség vagy.Véleményem szerint erre a legjobb megoldás az,hogy egy kicsit elvonulsz a világtól akár otthon is megteheted ezt.Gondolkodj el azon,hogy mit gondolnád magadról ha külső szemlélőként látnád ezt amit csinálsz.Ilyenkor kell elővenni a hangulatodat leíró "macis" kártyákat és elgondolkozni azon,hogyan tudnál nézőpontot váltani.Válassz ki egy olyan "macis" kártyát amire hasonlítani szeretnél,így a tetteidet jobban az önképedhez igazítod majd!Remélem,hogy most amikor én a te nyíltságodra nyílt választ adtam a te fejlődésed útjára vezethettelek rá!
Dr. Béry
Dr. Béry
Komolyan nem értem, hogy minek köszönhetem a hozzászólásodat. Valami rosszat kérdeztem talán? Szerintem neked kéne ideirkálás helyett macis kártyákat nézned. DE EGY Szondi teszt sem ártana. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!