Ha szeretem a törit és a nyelveket, minek tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 23:13
1/6 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok.
Nekem a kommunikáció, történelem-nyelvta ár, jogász, közigazgatás szervező szakokat ajánlották eddig, de még lövésem sincsen.
Azt ajánlom még hogy ha annyira szereted a nyelveket, és fogékony vagy rájuk, tanulj valami különlegesebbet az eddig beszéltek mellé, az nagyon értékes tud lenni, és jó hangzik egy önéletrajzban (holland, svéd, dán, finn, norvég, francia, spanyol, angol, arab, japán).
2/6 anonim válasza:
"ha annyira szereted a nyelveket, ... tanulj valami különlegesebbet ... francia, spanyol, angol..."
:)))
3/6 anonim válasza:
Nézz körül előbb a rokonságban, aztán máshol is, hogy nincs-e a környezetedben valami gyerek, akit korrepetálhatnál nyelvekből. (Persze ingyen.) Akkor majd kiderül, hogy van-e kedved a tanításhoz. Mert ha nyelvtanár akarnál lenni, ahhoz a töri jó háttérnek. De akár töri szakos tanár is lehetsz. A tanítás elég nagy terület, szerintem érdemes kideríteni, hogy hogy tetszene, és ez elég konkrétan kideríthető már most. Szóval kezdj el minél előbb magántanítani.
4/6 anonim válasza:
Esetleg idegenvezető is lehetsz. Ahhoz kellenek az idegen nyelvek,meg a történelem tudás sem hátrány
5/6 anonim válasza:
Pont ezért tanulj tovább, mert szereted őket, hogy még több ismereted legyen. Ma már mindenki azért megy egyetemre, csak azért, hogy könnyebben kapjon majd jobb munkát, pedig a tanulás miatt kéne, hogy élvezze az ember. S, mivel tanácstalan vagy, az egyetem erre is jó: utat mutat. Akarod- ezt csinálni, vagy máshoz van-e kedved.
6/6 anonim válasza:
Nem azt kérdezi, hogy mi célból menjen egyetemre, hanem hogy milyen szakra menjen, mi legyen, ha nagy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!