Van-e keresnivalóm a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közgazdaságtudományi Karán ha szeretek nyelveket tanulni, szeretem a történelmet, diplomata munkát stb? Mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Közszolgálati Egyetem, Debreceni Egyetem, Közgazdaságtudományi Kar, Állam és Jogtudományi Kar, Igazgatásszervező alapképzési szak, Nemzetközi igazgatási alapképzési szak, Közigazgatás-szervező alapképzési szak, Közigazgatási mesterképzési szak, Európai és nemzetközi igazgatás mesterképzési szak, Közigazgatási mesterképzési szak#Debreceni Egyetem #Nemzeti Közszolgálati Egyetem #Közgazdaságtudományi Kar #ELTE Állam- és Jogtudományi Kar #Igazgatásszervező alapképzési szak #Nemzetközi igazgatási alapképzési szak #Közigazgatás-szervező alapképzési szak #Közigazgatási mesterképzési szak #Európai és nemzetközi igazgatás mesterképzési szak
2014. aug. 7. 15:46
1/8 anonim válasza:
Az NKE-nek nincs Közgazdaságtudományi Kara, így nehezen.
2/8 anonim válasza:
Te a Közigazgatástudományi Karra gondolsz.
3/8 A kérdező kommentje:
ja.
2014. aug. 11. 19:30
4/8 anonim válasza:
Nagyjából ezekről szól, de azt neked kell tudnod, hogy van-e ott keresnivalód.
5/8 A kérdező kommentje:
nagyjából? A pontok nem jelentenek problémát. Csak olyan vegyesnek tűnik. Van ott jog, gazdaságtan, informatika stb. Nem tudom hogy nagyobb részt mire számítsak vagy mire specializálódik vagy tevődik a hangsúly.
2014. aug. 12. 09:39
6/8 anonim válasza:
A közigazgatásai jogi tárgyak és a szervezés-vezetés a hangsúlyos.
7/8 anonim válasza:
A jog a hangsúlyos, informatika kb csak 2-3 tárgy van, illetve néhány kiegészítő társadalomtudományi tárgy.
Akkor van keresnivalód, ha tudsz rengeteget tanulni, akár magolva, mert sok olyan tárgy van, ahol szóról szóra tudni kell. (jogi szövegek pl)
8/8 anonim válasza:
Rengeteg a jog ott, amin szeretik is kaszálni a népet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!