Szeretem a nyelveket, de nem szeretnek tanar lenni, mert keveset keres. Utazasugyintezore gondoltam. Szerintetek annak van jovoje? Mennyit keres? Ha tudtok jobbat ajanlani, akkor megkoszonnem.
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 15:16
1/5 anonim válasza:
szerintem ennek már nem lesz jövője de ki ,hogy gondolja kb. mennyi nyelvet tudsz? Mert lehetnél légiútas kisérő (stewardess) az jól keres és utazol is a világban :) :D
3/5 anonim válasza:
Az utazási üi-k általában fősulis diplomával rendelkeznek, te OKJ-t szeretnél?
4/5 webnyelv válasza:
Te tudod, milyen foglalkozás áll legközelebb az egyéniségedhez. Ne azt nézd, hogy mennyit keres, hanem hogy melyiket csinálnád szívesen. A tanár egyébként nem feltétlen 10-20 emberel foglalkozik egyszerre, lehet kisebb csoportokkal is, 1-2 fős csoporttól kezdve 10 fősig, nyelviskolában.
5/5 anonim válasza:
Tanárként még esetleg az utazás-túrizmus iparban is szépen lehet érvényesülni. A túrisztika pedig szinte folyamatosan fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!