Kinek milyen tapasztalata van az SZTE Orvostudományi karával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Végzős gimnazista vagyok és Szegeden gondolkozok, hogy oda lenne jó menni.2017. szept. 29. 18:50
1/4 anonim válasza:
Gyere, nekem ez volt az első hónapom itt, és nagyon szeretem. :) Gyönyörű a város, mindig van valami program, pörög az élet, az egyetem pedig iszonyú színvonalas, egyelőre szeretek órára járni. Úgy tudom, mindegyik orvosi kar egyforma színvonalú, de mivel oda járok, nyilván csak Szegedről tudok beszélni, és az SZTE jó hely. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2017. szept. 30. 09:46
3/4 anonim válasza:
Én másodéves vagyok az SZTE-n, szerintem arra az orvosira menj, amelyik a legközelebb van hozzád, olyan nagy különbségek nincsenek. Amúgy Szeged nagyon szép város, rengeteg az egyetemista, rengeteg a program, van sok beülős hely, ahol barátokkal tudtok beszélgetni és inni valamit, mindig találhatsz olyan programot, ami érdekel. Tanulás szempontjából is jók a lehetőségek, a szükséges tankönyveket megtalálod a könyvtárban, be is ülhetsz tanulni, ha akarsz. Az épületek közel vannak egymáshoz, gyalog pár perc alatt ott vagy a következő órád helyszínén.
4/4 anonim válasza:
Nehéz :D de az orvosi mindenhol az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!