Csak én érzem, hogy nem vagyok elég jó az iskolához?
Egy erősebb gimibe járok,amivel eleinte úgy voltam,hogy tök jó,sokkal több lehetőségem lesz később. Aztán már csak arra gondoltam,hogy inkább végig szenvedem ezeket az eveket,ahol a dolgozatok miatt stresszelek,minthogy elmenjek valami nyolckeres suliba,ahol azon,stresszelek,hogy ne késeljen meg egyik osztálytársam sem aznap:'D
De már az idei első napon úgy éreztem,hogy nekem ez sok,miért tanulunk ennyit,miért hiszik a tanárok,hogy robotok vagyunk?
Leszakad a hátam,szomorú vagyok,idegesítenek a többiek,a tanárok emberszámba sem veszik a diákokat. Tudom ,hogy máshol sem,hála a magyar oktatási rendszernek,de semmi hasznosat nem tanulunk.
Az iskola csak azt érezteti velem,hogy egy szar ember vagyok. Mintha a jegyek határoznának meg. Tiszta csalódásnak élem meg ezt az iskolát,vagyis inkább magamat amióta ide járok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!