Vannak izgalmas gólyatáboros történeteitek? 18L
Rengeteg embert "ismertem meg" a gólyatáborban, viszont utána már a felével se sikerült tartani a kapcsolatot. Viszont ott ismertem meg az egyik legjobb barátomat, így azért eléggé befolyásolta a "társas kapcsolataimat".
Extra infót nem nagyon mondtak el a tájékoztatókon (azokat gólyatáboron kívül is elmondták). Egyszerűen egy jó buli volt az egész, amire tényleg mindig emlékezni fogok.
Osztom az előzőt. Egy jó buli az egész, meg hogy kb megnézd kik lesznek a szaktársaid, de amúgy semmi extra, 90%nak az emberekkel az egyetemen nem fogtok még találkozni se, mert úgy rakják össze a csoportokat.
Pl ha te TTK-n kémia szakos vagy, akkor egy földrajzossal kb 1 max 2 közös órátok lesz az egész egyetem alatt.
Akkor én is csatlakozom az előzőkhöz. Én is úgy jöttem haza, hogy hú, de király, lett vagy 30 új haver/barát, akik közül 2-3 tényleg meg is maradt a suliban is, a többiek meg mivel más szakon vannak, máshogy van órájuk, teljesen kiestek így a mindennapjaimból, de nyilván elbeszélgetek velük ha találkozunk a folyosón. Meg egyébként hasznos nagyon, sok információ (vagy jegyzet :P) csurran cseppen, ha ismersz sokakat vagy felsőbbéveseket (csapatvezetők a táborban pl.) a suliból.
Nagyon jó buli volt, kedvencem amikor az egyik esti buliban egy sparos bevásárlókocsiban csapattuk a tánctér közepén. Csak én sokalltam már,nekünk 1 teljes hét volt, teljesen offosan jöttem már haza a fáradtságtól és a játékokat is untam a végére. (körbeállunk, átírt mondókákat mondunk, ugrálunk. Jaj, na azt untam már. :D)
Igazából a gólyatábor (szerintem) annak egy nagyon jó élmény aki szeret inni. Aki nem, annak sokszor nyűg már ez a sok ivós játék meg feladat. Oké, persze van ilyenkor alkoholmentes is,de na. :D
Lényeg,hogy legjobb módszer megalapozni a sulis társaságod, ismerkedni, haverokat gyűjteni. :)) csak biztatlak. :D have fun!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!