Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az egyetemi mentorprogramban...

Az egyetemi mentorprogramban én is részt vehetek?

Figyelt kérdés

Tudom mindenkinek van.. De leginkább gondolom halmozottan hátrányos embereknek, fogyatékosoknak, tanulási nehézségekkel küzdőknek. Szerencsére egyik sem vagyok, csupán nem nevezném magam talpraesettnek, sem elég bátornak és nincs a családban egyetemista, baráti körömben sem sok.. így hát nem igazán értem mi, hogy van és arra gondoltam jó lenne egy mentor. :) De emiatt nem fognak kinézni?

18/l

2017. júl. 31. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ez furcsa, elte-ttk-n mindenki automatikusan kapott egy mentort, akik jellemzően marhára jófejek, segítőkészek, segítettek tárgyakat felvenni, körbevezettek a sulin, folyamatosann maileket küldtek nekünk a teendőkről.
2017. júl. 31. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
En max Gaspar Gyozit fogadnam el mentornak de nekem autobol ne osszenanak ki senkit. :) amugy is 2 ev alatt rajottem hogy kell hatekonyan tanulni es utana siman ment minden
2017. júl. 31. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:
nem arra vannak a mentorok, hogy megmondják, hogyan tanulj, utlsó :D
2017. aug. 1. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:
de a moduloert feloles szervekre igazan raszolhatnanak mert igy sok ember fog elesni a kolitol es osztondijaktol
2017. aug. 1. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!